Meld mij aan voor de nieuwsbrief

Extra's bij uw doek

Zijflap of puntdoek nodig? Stuur ons de tekening om gebruik te maken van deze extra service.

 

Raamdoek zoom

RaamdoekHet doek wordt rondom voorzien van een zoom. Deze zoom wordt door Hylas geleverd in een standaard afmeting van 3,5 cm of 5 cm breed. Dit type doek is uitermate geschikt voor plaatsing van tourniquets of zeilogen. Deze kan Hylas ook voor u inslaan.

 

 

 

 

Tourniquet en zeilogen

Screen Raamdoek Zoom+tqDe tourniquets wordt standaard verticaal verwerkt en worden geleverd inclusief draaier. Afmeting: 2,5 x 3,0 cm. (br x hg) Zeilogen hebben een diameter van 1,0 cm.

 

 

 

 

Waterringen

Doek+afwateringsringEen doek wat wordt toegepast op serrezonwering, kan worden voorzien van een ring. Deze zorgt voor een afvoer van het hemelwater. Standaard verwerkt Hylas deze om de ± 120 cm, met het hart op 5,5 cm vanaf de onderzijde van het doek.

Uw doek of volant laten bedrukken? Hylas zorgt ervoor 

 

Verstevigingshoeken

Hoek1Verstevigingshoeken worden toegepast om de inscheurweerstand, door windbelasting,  te verhogen. Deze hoeken worden in dezelfde kleur, of op patroon, links en rechts bij de onderzoom geconfectioneerd.

 

 

 

 

 

Extra brede zijzoom

Banen B+o Zoom, Zijzoom 10cmHet doek in banen wordt standaard voorzien van een 5 cm grote zijzoom. Doeken waar veel kracht door het systeem op vrij komt, kunnen worden voorzien van een 10 cm brede zijzoom.

 

 

 

 

Verwerking koord

A31Hylas kan in de onderzoom koord verwerken. Deze confectie is ontwikkeld voor buizen die niet voorzien zijn van een doeksleuf.

Leveranciers