Meld mij aan voor de nieuwsbrief

Afwerkingen doek

Verschillende toepassingen eisen verschillende afwerkingen. Hieronder een selectie van de meest gangbare types die Hylas levert.

 

 

Standaard doek in banen gestikt

Acryl Banen GestiktHet acryldoek wordt in banen van ± 120 cm gestikt, de restbanen worden geplaatst aan de zijkanten. Het doek wordt voorzien van een peeszoom aan de boven- en onderzijde, de zijkanten worden voorzien van een 5 cm zijzoom.

 

 

 

 

Naadloos acryldoek

UniXL O Zoom + Zijkant UltrasoonHet Uni XL doek wordt naadloos geconfectioneerd. Het doek wordt voorzien van een uni peeszoom aan de boven- en onderzijde, de zijkanten worden ultrasoon gesneden. Het grote voordeel van uni XL doek is dat het doek dunner oprolt. Uni XL is verkrijgbaar in 17 dessins, zie hiervoor onze ProSelector.

 

 

 

 

 Vouwband

A28Het vouwband is een polyester stof wat aan de bovenzijde van het doek wordt geconfectioneerd. Eenvoudige assemblage: Het doek glijdt soepel door de peesgleuf en het rolt mooier op. Hierdoor ontstaan er minder horizontale afdrukken op het doek. Belangrijk bij vouwband is dat er een extra slag op de bovenrol aanwezig moet zijn.

Klik hier voor de Hylas extra's bij uw doek

 

 

Doek in banen verlijmd

Verlijmd B Vouwband O Zoom +zijzoomHet acryldoek wordt in banen van ± 120 cm geconfectioneerd. De overlapnaden en zijzomen van 4 cm worden verlijmd. Het doek wordt voorzien van onze standaard onderzoom. Indien de uitval groter is als 200 cm, wordt aan de bovenzijde vouwband* toegepast. (*zie vouwband)

 

 

 

 

Markiesdoek

Markies1Het acryldoek wordt in banen van ± 120 cm geconfectioneerd. Dit kan zowel verlijmd als gestikt. Indien het markiesdoek met volant wordt besteld, dan confectioneert Hylas de volant direct op de juiste breedtemaat.

 

 

 

 

Easy-click

Easy-Click AcrylNIEUW: De Hylas Easy-click. Het grote verschil met de andere afwerkingen is dat deze strip zowel op acryl- als op screendoek geplaatst kan worden en dat de oude pees niet uit de bovenbuis verwijderd hoeft te worden. De strip wordt, zoals de naam al aangeeft, in de bovenbuis geklikt. Acryldoek voorzien van de Hylas Easy-click wordt per doek apart in een doos verpakt, zodat deze direct mee op transport kan naar de klant. Al deze voordelen zorgen ervoor dat de Hylas Easy-click uitermate geschikt is voor de vervangingsmarkt. Door een extra slag om de rol blijft het doek op zijn plaats.

Leveranciers