Meld mij aan voor de nieuwsbrief

Afwerkingen screen

Verschillende toepassingen eisen verschillende afwerkingen. Hieronder een selectie van de meest gangbare types.

 

 

Standaard screendoek

Screen StandaardStandaard is de Hylasconfectie van screendoek: Boven en onder een zoom van 3,5 cm voor de pees, de zijkanten voorzien van sealband.

 

 

 

 

 

Easy-click

Easy-Click SCREENNIEUW: De Hylas Easy-click. Het grote verschil met de andere afwerkingen is dat deze strip zowel op acryl- als op screendoek geplaatst kan worden en dat de oude pees niet uit de bovenbuis verwijderd hoeft te worden. De strip wordt, zoals de naam al aangeeft, in de bovenbuis geklikt. De Hylas Easy-click is uitermate geschikt voor de vervangingsmarkt. Door een extra slag om de rol blijft het doek op zijn plaats.

 

 

 

 

Klikpees

KlikpeesDe Hylas klikpees is uitermate geschikt voor assemblage van een nieuw screendoek. De snelle montage wordt gerealiseerd doordat het doek niet gepeesd hoeft te worden. Zoals de naam al aangeeft, kan de Hylas klikpees zo op de buis geklikt worden. Naast dat het tijd bespaart, zijn er ook minder afdrukken op het doek zichtbaar. Voor alle zekerheid adviseren wij een extra slag om de bovenrol en vernemen wij het graag indien het een contra-montage betreft.

 

 

 

Raamdoek zoom

Screen Raamdoek Zoom+tqHet screendoek wordt rondom voorzien van een zoom. Deze zoom wordt door Hylas geleverd in een standaard afmeting van 3,5 cm groot. Deze confectiewijze is uitermate geschikt voor plaatsing van tourniquets of zeilogen. Deze kan Hylas ook voor u inslaan.

Klik hier voor de Hylas extra's bij uw screendoek

 

 

Ritsconfectie

RitsscreenDe standaard confectie van een ritsscreendoek: Boven en onder een zoom van 3,5 cm voor de pees, de zijkanten worden voorzien van een rits. Klik hier voor meer informatie over onze nieuwe rits!

 

   

 

 

 

T-Strip

T-StripDeze toepassing wordt gebruikt voor aluminium buizen met een compacte en platte doeksleuf. Voor alle zekerheid adviseren wij een extra slag om de bovenrol en vernemen wij het graag indien het een contra-montage betreft.

 

 

 

 

 

Raamdoek band

Screen Raamdoek BandHet screendoek wordt rondom voorzien van band. Deze confectiewijze is geschikt voor plaatsing van tourniquets of zeilogen. Deze kan Hylas ook voor u inslaan.

Leveranciers