Meld mij aan voor de nieuwsbrief

Waarom Hylas?

5 redenen om te kiezen voor Hylas

 

Breed assortiment

Snelheid en een maximale beschikbaarheid van het aanbod zijn van essentieel belang. Met een assortiment van meer dan 550 kleuren is de juiste tint altijd beschikbaar. Onze huiscollectie wordt gevormd door de acrylcollectie van Tibelly en de Hylas-screencollectie. Deze kleuren zijn uit voorraad leverbaar en terug te vinden in de ProSelector. 

Daarnaast heeft Hylas ook alle kleuren van de Dickson Orchestra-collectie voorradig. De overige collecties zijn standaard binnen 14 dagen geconfectioneerd leverbaar.

Betrouwbare partner

Succes hangt voor een groot deel samen met ondernemerschap en vertrouwen in de eigen kracht. Hylas komt altijd na wat er beloofd wordt. Mede door de samenvoeging met de CRH-groep is Hylas een betrouwbare partner.

Vakkennis & kwaliteit

Hylas is een bedrijf met meer dan 35 jaar vakkennis in huis. Hierdoor zijn alle ins en outs van het vak bekend. Onze medewerkers werken in een prettige omgeving, wat ook wel blijkt uit het feit dat meerdere medewerkers al langer dan 12,5 jaar in dienst zijn.

Hylas beschikt over een modern machinepark met onder andere een productiegestuurd barcodesysteem. Hierdoor kunnen orders in iedere fase getraceerd worden en daardoor kan ook de gewenste levertijd behaald worden.

Innovatief vermogen

Hylas staat nooit stil en is doorlopend op zoek naar mogelijke verbeteringen van al onze processen.
Dit om de beste prestaties te kunnen leveren van uw bestelling tot aan het logistieke proces.

Proactief & servicegericht

Er zijn in de zonweringsbranche veel verschillende toepassingen mogelijk. Hylas durft mee te schakelen met de vragen en wensen van de klant. Hylas is onderdeel van uw eindproduct, en zorgt ervoor dat onze afwerking naadloos aansluit op uw systeem. De mensen van Hylas zoeken hiervoor samen met u naar passende oplossingen en geven advies op maat.

 

Waarom zonwering?

  • Zonwering: UV-Beschermend en energiebesparend
  • Reguleert het daglicht
  • Energiebesparend
  • Inkijk- en inbraakwerend
  • Insectwerend
  • Weerbestendig

Leveranciers