Meld mij aan voor de nieuwsbrief

Familiebedrijf

Hylas is een echt familiebedrijf, opgericht in 1978 door de heer Willemsen senior. Bij aanvang was Hylas een eenmanszaak met een beperkte voorraad, maar ook toen al stond maatwerk voorop. Hylas heeft een scherp oog voor detail en stelt hoge eisen aan de eigen productie, om aan alle uiteenlopende klantwensen te voldoen.

In de loop der jaren is het bedrijf gegroeid. De eenmanszaak heeft zich ontwikkeld tot een modern bedrijf, met aan de basis een groot team van vaste medewerkers. Dankzij jarenlange ervaring, een uitgebreid machinepark en een breed pallet van honderden kleuren kan op vrijwel iedere vraag een passend antwoord worden gegeven.

Inmiddels staat de tweede generatie aan het roer. Pieter en Vincent Willemsen werkten al geruime tijd in het bedrijf en werden in de jaren ’90 de eigenaren van Hylas. Sinds maart 2011 is Hylas BV na ruim 33 jaar zelfstandigheid aangesloten bij de CRH Groep, een internationaal samenwerkingsverband van bedrijven in bouwmaterialen.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. De reststromen worden zoveel mogelijk gescheiden en waar mogelijk hergebruikt. Alle gebruikte materialen kunnen gerecycled worden.

Hylas is geworteld in de zonweringindustrie en gelouterd in het vak. Decennialange ervaring is een rijke bron van inspiratie, maar tegelijkertijd is innovatie cruciaal. Hylas blijft zichzelf dan ook ontwikkelen, altijd op zoek naar technieken waarmee het anders, slimmer en efficiënter kan.

Met het verleden de toekomst in, dat is Hylas ten voeten uit.

 

Klik hier voor 5 redenen om te kiezen voor Hylas

Missie

‘Van de zonweringconfectioneur van de Benelux naar de zonweringconfectioneur van Europa.’

Hylas wil dit bereiken door het confectioneren van zonweringtextiel op maat, met als doel om kwaliteit, comfort en representativiteit te combineren tot een stijlvol product dat meerwaarde biedt aan elk object.

Hylas streeft ernaar om de productieprocessen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen door in te zetten op innovatie, optimalisatie en duurzaamheid.

Visie

‘Als zonweringconfectioneur wil Hylas altijd de eerste keus voor u zijn en blijven.’

Om dit te realiseren is het cruciaal om ons personeel te blijven inspireren en de mogelijkheden te bieden om zichzelf te blijven ontwikkelen in een prettige werkomgeving.

Daarnaast is het denken en handelen altijd gericht op de lange termijn. Continuïteit is belangrijker dan ‘snel scoren’. Als loyale en betrokken confectioneur investeert Hylas bij voorkeur in langdurige werkrelaties met klanten en leveranciers.

Strategie

‘Dichtbij de klant staan en continu optimaliseren.’

Omdat vragen en wensen veranderlijk zijn, hebben we doorlopend oog voor het optimaliseren van onze processen. Naast een breed voorraadprogramma en korte levertijden bieden we ook kennis en (praktische) oplossingen voor de meest uiteenlopende vraagstukken.

Het confectioneren van zonwering op maat, met als doel om kwaliteit, comfort en representativiteit te combineren tot een stijlvol product dat meerwaarde biedt.

Leveranciers